[trusti

iTZ_Ryan
iTZ_Ryan
2023-09-06
Hele goede rijschool! Duidelijke communicatie en heel begripvol.
Arnout Beentjes
Arnout Beentjes
2023-08-13
Door de top begeleiding van Anoep in 1 keer avb en avd gehaald!
Anne Verdult
Anne Verdult
2023-08-02
Ik heb iedere les met heel veel plezier mogen beleven, Anoep is wat dat betreft echt een zeer bekwame maar vooral een hele geduldige instructeur! Als iets niet helemaal wilt lukken, dan neemt hij je letterlijk bij de hand en loopt vervolgens de stappen met je door. Bij iedereen die twijfelt over motorlessen, zeg ik bij deze doen!
Stefan Molenkamp
Stefan Molenkamp
2023-07-23
Wat een fijne rijschool!! Ik ga de gezellige lessen nog missen met Anoep !! Heel erg bedankt voor de goede begeleiding, ik raad iedereen deze rijschool aan die van plan is om z’n motor rijbewijs te halen !!
Ineke van der Wolde
Ineke van der Wolde
2023-07-21
Heel erg tevreden over de lessen bij Anoep! Binnen 3,5 maand voor alle examens in 1 keer geslaagd met een pakket van 25 uur aan lessen. Anoep is een rustige en grappige instructeur die je wijst op je fouten, maar ook kleine overwinningen met je viert. Ook denkt hij met je mee als het gaat om het inplannen van lessen en examens. Zeker een aanrader!
Donald Gaga
Donald Gaga
2023-07-17
Wat een aardige en fijne man is Anoep! Al vanaf de eerste les goede tips gekregen en als een AVB oefening niet goed ging deed hij het gerust voor. Verder waren de voorbeelden die hij aandroeg om een oefening uit te voeren zeer levendig. Voor de AVD gaf hij ook goede tips onderweg naar het examen, zo zie je dat hij het hoog heeft om zijn studenten te laten slagen!
Marianne van der Bent
Marianne van der Bent
2023-06-27
Ik heb altijd veel plezier gehad in de lessen bij Anoep. Alles is duidelijk en ondanks het serieuze oefenen is er ook vaak ruimte voor een grapje. Anoep is flexibel qua dagen en tijden! Ik ben in 1 keer geslaagd en raad de rijschool aan!
J.T.D. de Vries
J.T.D. de Vries
2023-06-27
Ik ben bij Anoep in één keer geslaagd voor beide het AVB en AVD examen (A1) met een pakket van 25 lessen. Ik ben niet buiten het pakket gegaan en het was zeker te doen. Anoep is iemand die het motorrijden jou zelf laat leren en niet te veel op te kleine dingetjes stampt, dit maakt het lessen bij Anoep fijn. De eerste lessen voor het AVB examen waren minder leuk omdat je hiervoor goede controle over de motor moet hebben, maar zonder enige bromfiets ervaring is het compleet nieuw allemaal. Máár de lessen worden steeds en steeds leuker naarmate je het beter kan en Anoep is als persoon erg fijn en je kan met hem wel lachen. Al om al geef ik deze rijschool 5 sterren en zal ik over 1,5 jaar terugkomen voor mijn Code 80.
Niels de Jongh
Niels de Jongh
2023-06-15
Heb door de lessen bij anoep alle 2 de examens in een keer weten te behalen. De lessen waren erg leerzaam en altijd gezzelig!
Jos
Jos
2023-06-15
Als je het van een èchte vakman wilt leren, dit op een ontspannen manier wilt doen en ook nog een beetje wil lachen dan is Anoep je man! Vakkundige en intensieve begeleiding tijdens de AVB lessen en een baken van rust op de weg. Zal zelf nooit in de auto zitten als jij in de regen rijd en ziet precies waar je mee bezig bent. Echt een wereldster!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?