[trusti

Jerry De Haan
Jerry De Haan
2022-07-14
Anoep is een goede rijinstructeur met veel ervaring, geeft duidelijke aanwijzingen en zegt waar het op staat. Zowel AVB als AVD in een keer én in een zeer korte tijd gehaald. Kortom, aan te raden ;)!
Laura Den Hertog
Laura Den Hertog
2022-06-25
Rijschool Anoep kan ik zeker aanbevelen. Fijne lesmotoren en fijne sfeer om je motorrijbewijs te halen. Anoep is professioneel, eerlijk en bezit over veel ervaring.
Marco Van Duyn
Marco Van Duyn
2022-06-21
Zowel AVB als AVD in één keer gehaald. Anoep is een zeer bekwame rij-instructeur. Zijn feedback is direct en duidelijk. Hij stelt je op je gemak en laat je inzien dat je vertrouwen mag hebben in jezelf. Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen. Ook mag de humor niet ontbreken tijdens de lessen. Al met al zeker een aanrader om hier te lessen.Anoep je bent een Topper Gr Marco…
justin bekkering
justin bekkering
2022-06-14
Een echte aanrader! Ik ben eind maart 2022 begonnen. Anoep is een prettige instructeur die je graag strenger opleidt dan nodig is, omdat je het dan gegarandeerd haalt. Ik heb ongeveer 3 maanden over mijn motorrijbewijs gedaan en ben Anoep daar erg dankbaar voor.
Selina
Selina
2022-06-09
Anoep is een fantastische rijinstructeur met een goed gevoel voor humor, wat ook zeker belangrijk is!! Ik heb mijn AVB en AVD in 1 keer kunnen halen! Je krijgt goede en duidelijke tips om jezelf continu te kunnen verbeteren. Ik heb een mega leuke tijd gehad tijdens de lessen, als ik het weer mocht over doen zou ik zeker weer voor deze rijschool kiezen. Bedankt voor alles Anoep!!
Nick Gordijn
Nick Gordijn
2022-05-25
Anoep is een echte aanrader!! Dankzij Anoep in 1x geslaagd voor AVB en AVD motor examen! Hij is een erg fijne rij instructeur doordat hij de tijd voor je neemt en alles goed en duidelijk met je doorneemt. Door de situaties naderhand of on the spot met je te behandelen weet je goed waar je aan toe bent en kan je hier jezelf goed op verbeteren.
ACSIT NL
ACSIT NL
2022-05-19
Superfijn gelest bij Anoup, Anoup is een leuke en ervaren instructeur die op een fijne manier les geeft waarbij ook de nodige humor aan te pas komt. Zoek je een motorrijschool in Leiden en omstreken dan moet je zeker naar Anoup!
Hidde
Hidde
2022-05-17
Fijne rijlessen gekregen met duidelijke uitleg. In 1x geslaagd! Bedankt Anoep!
Mathel Van Dam
Mathel Van Dam
2022-04-16
Net mij rijbewijs gehaald bij Anoep. Super aardige en rustige man! Alles in een keer gehaald door deze beste man! Ben er heel blij mee! Bedankt Anoep voor alles! Zeker een aanrader om te lessen en je rijbewijs te halen!
S Oostrum
S Oostrum
2022-04-15
Anoep is een topper lekker duidelijk en alles zat in het pakket voor beide in 1 keer geslaagd, kan geen beteren rijschool wensen .en hij is altijd in voor een grapje maar ook om een lekker bochtje te nemen en je moet hem volgen wat erg leuk is .bedankt voor alles en we komen elkaar nog wel tegen .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?