[trusti

Princilla Metri
Princilla Metri
2020-12-23
Zowel AVB als AVD in één keer gehaald. Anoep is een zeer bekwame rij-instructeur. Zijn feedback is direct en duidelijk. Hij stelt je op je gemak en laat je inzien dat je vertrouwen mag hebben in jezelf. Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen. Ook mag de humor niet ontbreken tijdens de lessen. Al met al zeker een aanrader om hier te lessen. Nogmaals enorm bedankt Anoep!
kristel henquet
kristel henquet
2020-12-23
Anoep is een uitstekend instructeur: altijd rustig en geduldig, kritisch wanneer het moet, luchtig wanneer het kan. Goede lessen in een fijne sfeer met veel persoonlijke aandacht. Van harte aanbevolen!
Cees Kamminga
Cees Kamminga
2020-12-18
Ik heb volop genoten van de lessen van Anoep. Altijd, nou ja altijd…, rustig maar heel precies. Anoep ziet alles en weet je te verbeteren. Met als resultaat alle examens zonder enige stress in één keer gehaald. Ik mis de rijlessen nu al.
Lex Hoesintalib
Lex Hoesintalib
2020-12-09
Op aanraden gaan lessen bij Anoep en dat was zeker de goede keus geweest. Anoep is een goede instructeur met veel ervaring. Hij weet je goed voor te bereiden op het examen en er kan ook nog gelachen worden. Heerlijk gereden en alles in 1x gehaald. Hopelijk tot volgend jaar bij de tour! Mvg. Lex
Quirijn Kanters
Quirijn Kanters
2020-12-04
Anoep is een instructeur met veel ervaring en geeft veel en goede aanwijzingen. In combinatie met een goede doses humor maken de lessen erg leuk en leerzaam. De prijs-kwaliteitverhouding is hoog. In totaal heb ik 4 lessen gehad om mijn rijbewijs te behalen. Anoep is een absolute aanrader!
Leon Vosmeijer
Leon Vosmeijer
2020-12-01
Ik zou iedereen Anoep aanraden. Kunde, kennis, geduld, staat open voor feedback en – niet onbelangrijk – altijd lol.
Chevaly Wormer
Chevaly Wormer
2020-11-12
Anoep is zeker aan te raden. Heeft geduld en de juiste aandacht voor je. Geeft feedback waar je iets mee kan en een super fijne sfeer.
Maikel van Doorn
Maikel van Doorn
2020-10-04
Mik Brokke
Mik Brokke
2020-09-28
Anoep is zeer ervaren en blijft altijd rustig maar ziet alles! Dus zeker aan te raden.
Joren
Joren
2020-09-25
Goede rijschool, in 1 keer geslaagd. Anoep geeft goede duidelijke lessen en je kan ook met hem lachen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?