[trusti

Loes Van der vlugt
Loes Van der vlugt
2022-12-20
Anoep is een TOPPER!!! Hij heeft zoveel ervaring en is professioneel. Hij legt alles goed en duidelijk uit. Als je iets lastig vindt of niet snapt, dan legt hij het net zolang uit totdat je het weet! Anoep is heel geduldig en een rustig persoon en houd van een grapje. Dat is ook een reden dat ik bij hem ben gaan lessen. Het was een Top ervaring en ik heb gisteren mijn rijbewijs gehaald in 1 keer. Anoep, het gaat je goed en ik wil je bedanken voor de fijne, leerzame en gezellige lessen. Ik raad Anoep iedereen aan! Liefs Loes
Burt van Dinter
Burt van Dinter
2022-12-13
Anoep is een topper! Altijd lessen met een lach, maar ook met serieuze aanwijzingen. Binnen het pakket (3 maanden) vandaag mijn motorrijbewijs A gehaald, in 1 woord super!
Ivo de Heij
Ivo de Heij
2022-12-10
In één keer geslaagd! Super leuke rijlessen gehad met duidelijke uitleg! Zeker een aanrader, bedankt Anoup!
Devin Kuiters
Devin Kuiters
2022-12-10
Hele fijne rijschool. Beide mijn avb en avd in één keer gehaald. Anoep zorgt er goed voor dat je zelfvertrouwen krijgt in het rijden op de weg. Zeker een aanrader.
Sanne de Haan
Sanne de Haan
2022-12-03
Duidelijke lessen, erg gezellig en een goed gevoel voor humor! Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Ik zit zelfverzekerd en veilig op de motor. Bedankt Anoep!
Marc Welters
Marc Welters
2022-11-09
Gezellige, duidelijke en leerzame rijlessen gehad voor zowel AVB als AVD. Als je graag veel feedback ontvangt dan kan je er het beste zelf naar vragen, maar Anoep is een ervaren instructeur die de nadruk legt op goed en veilig leren motorrijden en niet alleen maar het examen zo snel mogelijk te halen. Na de het behalen van mijn rijbewijs met veel vertrouwen op de motor gestapt. Thanks Anoep
ruben gomes faria
ruben gomes faria
2022-11-02
Anoep is een fijne rijinstructeur die flexibel is richting andermans schema. terwijl ik structureel in het buitenland was, kon Anoep meedenken in de mogelijkheden die ik had om mij klaar te stomen voor alle examens. Door te lessen bij Anoep heb ik zelfs in alle onregelmatigheid beide examens in één keer gehaald. Zeker een aanrader!
Debbie de souza
Debbie de souza
2022-11-01
Mijn AVB & AVD in een keer gehaald! Anoep legt alles goed en duidelijk uit, hij heeft geduld en een goed gevoel voor humor. Anoep nogmaals bedankt voor de fijne lessen!!
S Heinrich
S Heinrich
2022-10-31
Ik ben heel blij dat ik voor Anoep heb gekozen voor mijn motorrijlessen. De lessen bij Anoep waren erg leuk en de sfeer was altijd prettig. Wat mij hielp bij de lessen is dat Anoep mij altijd op een vriendelijke manier corrigeerde i.p.v. mij af te straffen op mijn fouten. Enorm bedankt voor het lesgeven en mijn droom te laten uitkomen.
Jos van Galen
Jos van Galen
2022-10-12
Vandaag geslaagd voor mijn motorrijbewijs via rijschool Anoup. Anoup is deskundig en correct. Hij weet een goede balans te vinden tussen humor en serieus om datgene over te brengen wat nodig is voor het goed rijden op de motor. Een echte aanrader!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?