[trusti

Omid Heydari
Omid Heydari
2021-04-07
Vandaag mijn rijbewijs behaald. Anoep is een zeer ervaren instructeur. Geweldig veel plezier beleefd tijdens het lessen. Gevoel voor humor ontbreekt hem niet. Hij stopt veel aandacht en zorg in de lessen waardoor je je helemaal op je gemak voelt. Avb + avd in 1x behaald. Dank Anoep, zie je snel weer !!
STEPHAN HOOGENDOORN
STEPHAN HOOGENDOORN
2021-03-09
Anoep is een aardige en Kundige instructeur die je op een directe maar grappige manier op je fouten wijst en leert rijden. In een korte tijd veel geleerd en mijn rijbewijs gehaald, bedankt!
Perry Schoor
Perry Schoor
2021-03-05
Anoep is altijd leuk en gezellig en het belangrijkste aan motorrijlessen is dat het leuk is!
Sander Gans
Sander Gans
2021-03-03
Deze man heeft mij in sneltempo voor het examen klaargestoomd! Hij zegt waar het op staat. Streng maar zeer rechtvaardig. Hij heeft mij goed gewezen op verbeterpunten en daar de focus op gelegd. Neemt de tijd voor je en is erg vriendelijk. De kop koffie tussen twee lesuren in is altijd erg nuttig en zeer gewaardeerd. Ik kijk uit naar de zomerrit met ex leerlingen. Bedankt en tot dan Anoep!
Princilla Metri
Princilla Metri
2020-12-23
Zowel AVB als AVD in één keer gehaald. Anoep is een zeer bekwame rij-instructeur. Zijn feedback is direct en duidelijk. Hij stelt je op je gemak en laat je inzien dat je vertrouwen mag hebben in jezelf. Er is altijd ruimte voor het stellen van vragen. Ook mag de humor niet ontbreken tijdens de lessen. Al met al zeker een aanrader om hier te lessen. Nogmaals enorm bedankt Anoep!
kristel henquet
kristel henquet
2020-12-23
Anoep is een uitstekend instructeur: altijd rustig en geduldig, kritisch wanneer het moet, luchtig wanneer het kan. Goede lessen in een fijne sfeer met veel persoonlijke aandacht. Van harte aanbevolen!
Cees Kamminga
Cees Kamminga
2020-12-18
Ik heb volop genoten van de lessen van Anoep. Altijd, nou ja altijd…, rustig maar heel precies. Anoep ziet alles en weet je te verbeteren. Met als resultaat alle examens zonder enige stress in één keer gehaald. Ik mis de rijlessen nu al.
Lex Hoesintalib
Lex Hoesintalib
2020-12-09
Op aanraden gaan lessen bij Anoep en dat was zeker de goede keus geweest. Anoep is een goede instructeur met veel ervaring. Hij weet je goed voor te bereiden op het examen en er kan ook nog gelachen worden. Heerlijk gereden en alles in 1x gehaald. Hopelijk tot volgend jaar bij de tour! Mvg. Lex
Quirijn Kanters
Quirijn Kanters
2020-12-04
Anoep is een instructeur met veel ervaring en geeft veel en goede aanwijzingen. In combinatie met een goede doses humor maken de lessen erg leuk en leerzaam. De prijs-kwaliteitverhouding is hoog. In totaal heb ik 4 lessen gehad om mijn rijbewijs te behalen. Anoep is een absolute aanrader!
Leon Vosmeijer
Leon Vosmeijer
2020-12-01
Ik zou iedereen Anoep aanraden. Kunde, kennis, geduld, staat open voor feedback en – niet onbelangrijk – altijd lol.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?