Sample Page

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin’ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

menno nagelkerke
menno nagelkerke
2022-01-07
Top rijschool. In een x geslaagd voor beide examens. Echt een aanrader!
Stijn Pruijn
Stijn Pruijn
2022-01-07
Ik kan mij geen betere rijinstructeur wensen dan Anoep. Zeker een aanrader!
Rob Van Westbroek
Rob Van Westbroek
2022-01-01
Ik kreeg voor vaderdag van mijn 2 zonen een proefles bij Anoup. Zij hebben hun motorrijbewijs ook bij deze rijschool gehaald. Ik ben inmiddels ook geslaagd eind 2021. Ik had niet gedacht dat ik op m’n 58e in 1 keer te slagen. Maar dankzij Anoup is het toch gelukt! Prima rijschool en een aanrader!
Ward Burema
Ward Burema
2021-12-07
Niet gaan lessen bij deze man. Leg de oefeningen slecht uit en duurt een eeuwigheid voordat die een examen wilt boeken, want dat is zijn manier van werken. Nou dat gaat je gewoon het 3dubbele kosten dan bij een ander. Kortom echt geen aanrader. De grootste moeite gehad om 50% van me vooruitbetaalde lesgeld terug te krijgen. Echt een oplichter. Ik adviseer niemand deze rijschool aan.
kelly kamphues
kelly kamphues
2021-11-12
Anoep wat een geweldige goede en grappige leeraar! Onwijs genoten van de lessen. En allebij de examens in 1x gehaald. Echt top altijd in voor een geintje, maar vooral serieuze lessen. Bedankt anoep voor alles !
Gareth Terblanche
Gareth Terblanche
2021-11-03
Wat een geweldige leraar. In 1 keer geslaagd voor beide praktijkexamens.
Julie Merks
Julie Merks
2021-11-01
Ik ben bij Anoep motorrijlessen gaan volgen, nadat mijn vorige instructeur mij had geadviseerd om te stoppen (ik zat daar “vast” en leerde niks meer). Maar daar was ik nog niet aan toe. Ik heb met Anoep contact opgenomen en uitgelegd waar ik moeite mee had (met name halve draai en achtje) en toen zijn we aan de slag gegaan. Anoep is een zeer professionele en prettige instructeur. Geeft goede feedback en met de precisie die ik nodig had. Hij straalt vertrouwen en rust uit, en zorgt dat je iedere les wat leert en dat allemaal in een fijne sfeer. AVD en AVD heb ik in 1x gehaald. Kortom: ga lessen bij Anoep!
Carmen Van Haren
Carmen Van Haren
2021-11-01
Rijschool Anoep heeft mij heel erg geholpen met het behalen van mijn motorrijbewijs. Anoep en ook zijn zoon hebben beide veel ervaring en kennis! Ik voelde mij vanaf het begin al heel vertrouwd. Ook met mijn perfectionisme en angsten heeft Anoep goed gehandeld en wist hij mijn hoofd koel te houden. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Rick Brabander
Rick Brabander
2021-10-07
Genoten van mijn lessen bij Anoep. Je merkt dat hij genoeg ervaring heeft en brengt dit op een top manier over. Daarnaast is er tussen de serieuze zaken ruimte voor een geintje, wat de spanning even wegneemt. Zeker een aanrader dus!
Johan Johan
Johan Johan
2021-09-28
Gisteren mijn laatste examen gehaald, alles in 1 keer. Anoep is een prima leerschool, kijk naar de resultaten. Fijn om te lessen, duidelijk uitleg en ongelofelijk veel geduld, als je het voor de zoveelste keer fout hebt gedaan. Als je het mij vraagt een prima rijschool.
Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?