Motorrijbewijs Halen?

Motorrijles in de regio Leiden. Al 30 jaar is Anoep een begrip en heeft hij talloze cursisten veilig en verantwoord opgeleid. Anoep heeft dan ook een hoog slagingspercentage.

Bij hem staat voorop dat de lessen op een prettige manier worden gegeven. Een positieve benadering en persoonlijke begeleiding staan hierbij centraal. Tijdens de rijles is er ook altijd wat humor te beleven. 

Een rijles duurt altijd 60 minuten. Tijdens de les zal je zoveel mogelijk de routes rijden die tijdens het examen ook vaak wordt gereden. 

Kortom, rijles op een ontspannen en juiste manier. Anoep is het adres waar je snel en toch op een uitstekende en leuke manier je motorrijbewijs halen?

rijles motorfiets op de weg. Rijschool Anoep

KNMV motorinstructeur

  •  

Anoep is ook een KNMV motorinstructeur en krijgt regelmatig bijscholing.

Als motorinstructeur wilt hij zijn kennis up-to-date houden en aan de kwalificatie-eisen van KNMV-gediplomeerd rijinstructeur blijven voldoen. Volgens de afspraken in de KGI-samenwerkingsovereenkomst volg je daarom elk jaar een theoretische bijscholing.

Ook ben je als rijinstructeur volgens de Wet rijonderricht motorrijtuigen verplicht om je WRM-instructeurscertificaat geldig te houden. Hiervoor moet je in vijf jaar tijd zes dagdelen (of drie hele dagen) theoriebijscholing volgen en een praktijkbegeleidingen voltooien.

Bij een rijschool waar een KNMV Gediplomeer Rijinstructeur werkt ben je in ieder geval aan het goede adres

Deze KGI-instructeur heeft uit eigen initiatief een aanvullende motor-vakopleiding bij de KNMV gevolgd. Tevens onderwerpt hij zich aan een verplichte jaarlijkse bijscholing. Het zijn instructeurs die meestal zelf ook voor de hobby motorrijden en dus volledig met passie lesgeven. Verder geven zij volgens een met de KNVM afgesproken protocol hun motorrijles

 

Link naar CBR

Video cbr: zo gaat het theorie-examen

Rijschool machtigen met DIGID

Inloggen met DigiD-knop hieronder.  Vervolgens de stappen doorlopen. Op gegeven moment wordt gevraag om Rijschool of rijschoolnummer in te voeren. Dat is:

Rijschool Anoep
Rijschoolnummer: 8976N4

Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?