Waarom rijles bij Anoep?

“Anoep, gediplomeerd KNMV motorinstructeur, gespecialiseerd in diverse vormen van motoropleidingen, is fulltime werkzaam in deze bedrijfstak, voor (toekomstige) motorrijders. Ik volg de cursisten altijd vanaf de motor. Dit heeft als voordeel dat de instructeur hetzelfde voelt als de cursist. Denk bijvoorbeeld aan warmte, kou, gladheid, regen, wind e.d.

 

Verder kan de instructeur heel makkelijk, zonder tijdverlies iets voordoen. Maar het grootste voordeel is dat een instructeur tijdens zijn werk bezig is met zijn hobby iets wat hij graag overbrengt op de leerlingen. Jouw vorderingen worden bijgehouden op een kaart, en de instructeur zal ze steeds met je bespreken.

 

Een gediplomeerde KNMV rij-instructeur garandeert je (les)kwaliteit en na de succesvolle afloop van de cursus, zal je veiliger en met meer plezier motorrijden. Graag nodig ik je uit om eens rond te kijken op deze site. En uiteraard zie ik je graag terug als toekomstig leerling, bij het volgen van een voortgezette rijopleiding.”

Hier is de rijschool >>

Anoep is gediplomeerd KNMV motorinstructeur.
Link naar de KNMV

KNMV motorinstructeur 

Een KNMV motorinstructeur krijgt regelmatig bijscholing.

Als motorinstructeur wil je jouw kennis up-to-date houden en aan de kwalificatie-eisen van KNMV-gediplomeerd rijinstructeur blijven voldoen. Volgens de afspraken in de KGI-samenwerkingsovereenkomst volg je daarom elk jaar een theoretische bijscholing.

Ook ben je als rijinstructeur volgens de Wet rijonderricht motorrijtuigen verplicht om je  WRM-instructeurscertificaat geldig te houden. Hiervoor moet je in vijf jaar tijd zes dagdelen (of drie hele dagen) theoriebijscholing volgen en twee praktijkbegeleidingen voltooien.

Bekijk hier de website van de KNMV

Chat openen
Hallo. Kan ik je helpen?